«

»

spirituele cursus: Maak contact met je innerlijke wijsheid

De mensen worden steeds spiritueler. Steeds meer mensen geloven dat er meer is tussen hemel en aarde. Dit komt deels door de angstige , stressvolle wereld waar we tegenwoordig in moeten leven; mensen zoeken naar houvast. Verhalen uit vervlogen tijden bevestigen dat de mens zich in zijn leven altijd al bewust is geweest van een leidende hand. In de literatuur is veel te vinden over mensen die de aanwezigheid hebben ervaren van een wijze helper, beschermengel, vooral in crisissituaties. De meeste ontmoetingen met engelen/gidsen vinden onverwachts plaats, als de nood hoog is of als er crisis dreigt. Alleen is het toch zonde om alleen op je beschermengel te vertrouwen als het misgaat. Waarom zou je je spirituele kanalen niet voortdurend openhouden? Waarom zou je niet altijd in contact blijven met die natuurlijke bron van wijsheid, die in ieder van ons zit?

 

Wanneer onderzoekers het paranormale onder de loep nemen, lijken degenen die geinterviewd worden vaak in verlegenheid gebracht, omdat ze verwachten dat ze als ‘vreemd’ en ‘excentriek’ worden beschouwd. Maar daarin zie je tegenwoordig een kentering, de mensen worden wat dat betreft steeds opener over hun ervaringen en ze weigeren zich nog te schamen als hun visioenen, dromen en intuitie niet passen in de materialistische benadering van de moderne wetenschap. Veel mensen, ook al zijn ze niet kerkelijk, geloven dat ze meer zijn dan een ingewikkelde biologische machine. Ze hebben het gevoel dat er een ‘ziel’ in hen huist die doorleeft nadat ze zijn overleden.

 

Ieder leven is gebaseerd op een innerlijke code, het orginele creatieve plan wat opgeslagen ligt in de ziel. Zoiets als een genetische code waarin besloten ligt of de toekomstige bloem een madeliefje of een roos wordt. Jouw taak in het leven bestaat eruit de unieke code van je ziel tot zijn recht te laten komen. Dat wil niet zeggen dat alles is voorbestemd, maar wel dat ieder van ons een unieke aanleg heeft die ertoe bijdraagt dat we in het leven een bepaalde richting opgaan.

 

Als jij de kapitein van je ziel bent, dan is je beschermengel/gids jouw loods die je over de soms kalme en dan weer woeste oceaan van het leven navigeert. De oceaan is als het leven. De zee kan stormachtig en gevaarlijk zijn, maar ook prachtig, mooi, zoals het leven van een mens. Verder is de zee diep en mysterieus, zoals ons eigen bewustzijn. Onze levensreis kan ons naar opwindende overzeese plaatsen brengen, maar we kunnen er ook voor kiezen veilig in de haven te blijven. Maar als we geen risico’s nemen kunnen we ook niks leren. Als we de wijsheid van onze beschermengel/gids leren gebruiken, krijgen we de mogelijkheid kaarten te maken van onbekende gebieden en leren we nieuwe continenten te ontdekken.

 

Deze cursus is bedoeld om je uiteindelijk zelf weer aan het roer van je eigen schip (leven) te krijgen en dat je leert sturen. Je doet de oefeningen een voor een en ontdekt aldoende dat je meer gaven, talenten en wijsheid bezit dan je had verwacht. Je zult je geinspireerd voelen.

 

De cursus bestaat uit 12 delen waarbij je 1x per maand begeleiding krijgt in mijn praktijk. Deze begeleiding bestaat uit esotherische acupunctuur, meditaties, oefeningen, opdrachten, kaarttrekkingen, Bach-bloesem, enz. Je zult ook elke maand huiswerk meekrijgen voor de rest van die maand. Geregeld zullen er ook middagen worden georganiseerd waar je je ervaringen kunt delen met gelijkgezinden.

 

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op met Praktijk Tian Tang.

 

Over de auteur

Debbie