«

»

THE FACELIFT ALTERNATIVE …. meta therapie

een frisse blik, een stevige huid, strakke contouren, vervaagde rimpels en een egale teint dankzij de anti-ageing behandeling van Dermatude Meta Therapy. 100% natuurlijk!!

 

Meta therapie is de perfecte oplossing. Het is een 100% natuurlijke huidverbeteringsmethode die direct zichtbare resultaten geeft. Zonder dat daar botox, injectables of zelfs plastische chirurgie aan te pas komt.

Meta therapie verbetert de algehele conditie van de huid: fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, porien worden fijner, de huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. Naast de behandeling van het hele gelaat, hals en/of decolleté , kunnen ook individuele rimpels behandeld worden.

Met geavanceerde apparatuur activeert Meta therapie het huidvernieuwingsmechanisme: de collageen- en elastine-productie komt op gang. Dit is een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit.

Al na de eerste behandeling voel en zie je resultaat, in kuurverband zijn de resultaten verbluffend. Ook te combineren met cosmetische acupunctuur of klassieke acupunctuur voor nog betere resultaten.

images-1images

Over de auteur

Debbie