cPNI-TRAJECT. Breng je lichaam weer in balans!!!

cPNI-TRAJECT. Breng je lichaam weer in balans!!!

In opeenvolgende fases door middel van supplementen.

Klinische Psycho-Neuro-Immnologie (cPNI) geeft inzicht in en controle over de wisselwerking tussen de 3 belangrijkste invloeden:

  • het brein
  • de stofwisseling
  • het immuunsysteem

Kenmerkend voor deze behandeling is teruggaan naar de oorsprong; van gevolg terug naar oorzaak voor het complete plaatje. Gerichte suppletie leidt tot snelle bevordering van de gezondheid en creeert rust en ruimte. Elke client vraagt om een unieke benadering, tegelijkertijd willen we een betrouwbaar resultaat. De kracht is dat alle suppleties naadloos aansluiten op de werkingsmechanismen.

Fase 1 Geestelijke balans en stabiel bioritme

Het zorgt voor een optimale energiebalans. Zorgt voor een goede geestelijke balans en een stabiel bioritme. Als eerste stap creeren we zo een solide basis.

Het werkt via de hypothalamus en daardoor biedt het evenwicht in stresssituaties, zenuwversterking en geestelijke rust. Het unieke is bovendien dat het de normale, regelmatige menstruatie bevordert en bijdraagt aan een gezonde mannelijke hormoonhuishouding, dus goed voor mannen en vrouwen. Het zorgt voor stabiliteit, levenslust en de zin om te veranderen.

Fase 2 Weer fit en energiek

In deze fase worden de functies van de alvleesklier geoptimaliseerd, waardoor je je weer fit en energiek gaat voelen. Alleen goed verteerd voedsel levert de nodige energie voor een gezond leven. Het voorziet in de nodige spijsverteringsenzymen en zorgt voor het behoud van een normale bloedsuikerspiegel, waardoor het subjectieve hongergevoelens stilt. Een belangrijke steun in de rug dus bij het overstappen naar een gezondere voeding.

Fase 3 De stap naar optimale voeding

Veel mensen eten te vaak, te veel en ongezond. Daardoor ervaart men vaak een dip na de maaltijd. Deze fase ondersteunt wederom de overstap op een beter voedingspatroon en rekent af met die vervelende dip en geeft je een beter gevoel. Ook ondersteunen we het immuunsysteem, maar ook de vetverbranding. Daardoor heeft het een positieve invloed op lever en galblaas, essentiele organen voor een goede spjsvertering.

Fase 4 Evolutionaire ondersteuning van het immuunsysteem

In deze fase gaan we lichaamsreinigend en weerstandsverhogend te werk

Het kan zijn dat verdere fases nodig zijn, maar ieder mens is uniek dus moeilijk vooraf te voorspellen.

Terug naar blog