Momentum Afslanktherapie

Een volledig veilige, natuurlijke (zonder hormonen) afslankmethode, waarmee U binnen 27 dagen zo’n 10% van Uw lichaamsgewicht verliest. U gaat een vloeistof innemen in combinatie met een specifieke multi-vitaminen en door deze combinatie verdwijnen vetophopingen vooral op de gewenste plaatsen, zoals buik, heupen, billen en dijen. Kortom, U valt daar af waar zich het overtollige vet bevindt. Bovendien blijft U zich tijdens het gehele programma fit, vitaal en happy voelen en U hebt geen hongergevoel. Het programma bestaat uit drie fasen:

Fase 1 (27 dagen)

Dieetfase

Tijdens deze fase zult u beginnen aan het nieuwe dieet, wat voor het grootste deel van het gewichtsverlies zal zorgen. U komt wekelijks terug voor weegmomenten.

Fase 2

Stabilisatiefase

In deze fase wordt er voor gezorgd dat het gewicht er ook echt af blijft. Dit wordt bereikt door individuele voedingsadviezen aan de hand van de iriscopie en ondersteuning door middel van auriculo om het lichaam in balans te brengen.

Fase 3

Levensfase

het aanleren van een individueel bewegings- en eetpatroon die bij U past en waar Uw lichaam zich dus levenslang goed bij blijft voelen. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is geheel zonder bijwerkingen. De basis van de vloeistof is het lichaamseigen aminozuur L-Carnitine dat werkt als een antioxidant en een belangrijke rol speelt bij het omzetten van lichaamsvetten in energie.

Veel afslankmethoden veroorzaken een drastische daling van de stofwisseling. Deze kuur spoort het lichaam juist aan meer te gaan verbranden, waarvan U ook in fase 2 en 3 veel profijt zult hebben. Tijdens het programma verliest U daarnaast geen spiermassa. Deze twee factoren dragen wezenlijk bij aan het tegengaan van een jojo-effect. Het is dus een totaalconcept waarmee U Uw streefgewicht bereikt en behoudt en uw gezondheid aanzienlijk verbetert.

De kuur zelf wordt niet vergoed door de zorgverzekering maar wel de auriculo in de tweede fase.

Maak een afspraak