Neem een kijkje in onze praktijk!

Tian Tang is een multidisciplinaire praktijk, waarin het beste van de Oosterse en Westerse geneeskunde wordt gecombineerd. Wij gebruiken het TCM (Traditional Chinese Medicine)- onderzoek voor het stellen van de diagnose. Middels de tong- en pols-diagnose wordt het interne zichtbaar. De uitkomst hiervan wordt weer gecheckt aan de hand van iriscopie (oogdiagnose), een beproefde methode die door veel Duitse huisartsen ook standaard wordt gebruikt in de praktijk.

De bevindingen worden zowel Westers als Chinees geinterpreteerd en bij een juiste diagnose zullen deze op hetzelfde uitkomen. Afhankelijk van de klacht, de ernst en de persoon wordt een juiste behandelstrategie vastgesteld en besproken met de patiënt. De meeste mensen wachten veel te lang voordat ze naar ons toe komen en blijven veel te lang doorlopen met hun klachten.

Dat is jammer want juist bij de openbaring van de eerste klachten kan er snel en makkelijk worden ingegrepen zodat de ziekte niet dieper het lichaam in gaat en chronisch wordt. Dan is het veel moeilijker en duurt het langer voordat het lichaam weer in balans is.

Onze patiënten komen eigenlijk overal vandaan en de meeste zijn bij ons terecht gekomen via mond-tot-mond reclame.